a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor Crna Gora, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

 

Ekspres posuđe

U svakodnevnom govoru „jednostavno“ je sinonim za brzo. Ali kada kuvar to kaže, znači da je bio potreban čitav život da se nauči pravi način!

Najveći problem u kuhinji nisu komplikovani recepti ili retki začini. Najveći problem u kuhinji je – vreme. Ekspres posuđe skratiće pripremu ukusnih obroka, uštedeti Vam vreme i uz to osloboditi sve hranljive sastojke iz namirnica koje drugi aparati jednostavno nisu u stanju.

Sortiraj proizvode Prikazano svih 6 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Fagor ekspres lonac i ekspres posuđe

Kako vam ekspres posuđe pomaže u kuhinji?

Ekspres posuđe mora da bude praktično i efikasno. Ekspres posuđe Vam štedi vreme i olakšava kuvanje ali ni u jednom trenutku ne sme izgledati da je u pripremu obroka uloženo iole manje truda.

Najbolji ekspres lonac je onaj koji sav posao obavi za Vas a i dalje Vam ostavlja dovoljno slobode da svoje kulinarsko umeće prikažete u potpunosti. Ukoliko recepti koje pripremate ne izgledaju kao na slikama, problem ne mora obavezno biti u kuvaru, već izbor proizvoda koji nisu najbolji ekspres lonci.

Brzo kuvanje se od klasičnog razlikuje samo u vremenu pripreme. Uz naše ekspres posuđe Vaša jela biće ukusna i primamljiva, a trud potreban da se naprave biće višestruko umanjen. Kuvanje brzo uz naše proizvode znači i kuvanje lako.

Ekspres posuđe koje nudimo dolazi u nekoliko fantastično dizajniranih veličina u zavisnosti od Vaših potreba. Odaberite svoju i otkrijte koliko kuvanje zapravo može biti jednostavno.

Jednom kada otkrijete lakoću kuvanja pod pritiskom i koliko Vam vremena štedi dok u isto vreme poboljšava ukus i hranljivost Vaših jela, to će postati nešto čemu ćete se vraćati svakoga dana i jedino pitanje koje ćete sebi postavljati biće: Šta kuvamo danas?

Brzo
Brzo
Lako
Lako
Sigurno
Sigurno

Lak za upotrebu.

Pozicija za dekompresiju: kada je kuvanje završeno, omogućava Vam da brzo, lako i bezbedno otvorite ekspres lonac. 2 nivoa pritiska: za sve vrste recepata. Može se koristiti na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcione.

Samo-čisteći ventil.

Zahvaljujući samo-čistećem ventil sistemu linija Future i Innova, lonac je uvek u optimalnom stanju.

Saveznik za zdravu ishranu.

Čuva 50% više hranljivih vrednosti u odnosu na standardno kuvanje.

Brzina.

Uštedite 70% više vremena u odnosu na standardno kuvanje. Takođe ćete uštedeti i električnu energiju.

Višenamenska korpa za duplo kuvanje.

Sa višenamenskom korpom možete kuvati dva jela istovremeno, cediti, a čak i rendati.

Zašto je ekspres posuđe pravi izbor za vas?

  • Skraćuje vreme pripreme
  • Kraćim kuvanjem čuva hranljive sastojke unutar namirnica
  • Mogućnost kuvanja istog dana, bez prethodnog planiranja
  • Olakšan proces kuvanja: Sve namirnice dodaju se istovremeno i kuvaju podjednako dugo

Preporuka za posluženje