Kuhinjski aparati

Aparati za
negu lepote

Lepota je znati ceniti sebe. Kada voliš sebe, upravo tada si najlepši!

Aparati za negu lepote pomažu Vam da negujete svoju kosu, kožu i telo i zamenjuju skupe tretmane koje neretko morate da zakazujete kod frizera ili kozmetičara kako biste postigli isti efekat. Izuzetno su efikasni i pomažu Vam u svakodnevnom sređivanju za posao, proslave ili specijalne prilike.

Aparat za negu lepote treba da od svakodnevne obaveze i rutine napravi uživanje. Održavanje kose oduzima puno vremena i svakodnevna je obaveza. Kosa može biti osetljiva i zahtevna za održavanje i oblikovanje aparatima slabijeg kvaliteta i upravo zato su svi uređaji u našoj ponudi vrhunskog kvaliteta, karakteristika i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Naši kozmetički aparati  postaće nezamenljivi deo Vašeg doma i svakodnevnice. Pomoći će Vam da u svakom trenutku u potpunosti ostvarite sve svoje zamisli  jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. 

Kategorije proizvoda


Prese za kosu

Prese i pegle za kosu i drugi aparati za negu i stilizovanje kose kao što su figaro i stajleri koji pripadaju ovoj kategoriji, pomažu Vam da održavate svoju kosu urednom i sređenom i pri tome Vam štede vreme. Njihovim izuzetnim kvalitetom ne rizikujete oštećenje kose ukoliko je nežna ili osetljiva.


Višenamenski masažer za telo - KM-007

Masažeri za telo

Masažeri zamenjuju profesionalnu masažu problematičnog dela tela i dozvoljavaju Vam da se fokusirate tačno na onu regiju koju želite. Česti problemi sa bolom u vratu, nogama i leđima mogu biti rezultat dugog stajanja ili sedenja, neodgovarajuće obuće, stresa ili generalnog umora. Ovi aparati pomažu Vam da opustite mišiće, smanjite stres, tenziju i bolje se odmorite u udobnosti Vašeg doma.


Fenovi

Fenovi za kosu pomažu Vam da oblikujete frizuru, prilagodite kosu svojim željama i sve to učinite lakše i za mnogo kraće vreme. Aparati u našoj ponudi su profesionalni ili poluprofesionalni što znači da od njih možete očekivati napredne funkcije, jednostavno korišćenje i pouzdan rad.

Aparati za brijanje i depiliranje

Briga o vlastitom izgledu nije nešto što treba raditi zbog drugih ljudi. Vođenje računa da uvek izgledate dobro učiniće da se dobro i osećate, podići će Vam samopouzdanje i samouverenost. Uredna muška frizura i sveže obrijan muškarac deluje ozbiljnije i profesionalnije. Uvek glatka i nežna koža na dohvat ruke uz kućni depilator bez odlaska u kozmetički salon učiniće svaku ženu privlačnijom. Ne postoji ništa što pruža bolji osećaj od toga da izgledate najbolje što možete. Aparati za brijanje i depiliranje omogućavaju Vam upravo to.

https://www.nchro.org https://www.msuturfweeds.net https://www.historyrocket.com https://www.brandonfoundation.org https://www.metrodenversanctuary.org https://www.jeannineswestlakevillage.com https://www.forestvillagewoodlake.com https://www.dypcoeambi.com https://www.aseansafeschoolsinitiative.org https://www.searame.org https://www.punjabmedicalcouncil.com https://www.agenasia88.pics https://www.georgewbush.org https://www.savaryislandpiecompany.com https://www.losteriadelbecco.com https://www.openthailandsafely.org https://www.starthaiandsushi.com https://www.ccl5.com https://www.ratawate.com https://www.masuk-islam.com https://www.black-budget.com https://www.kurniabalon.com Bonus New Member https://www.geomverity.org https://www.aa-tv.com https://www.papernower.com https://www.thesisaac.com https://www.sumbaronline.com https://www.cityhalllabour.org https://www.obgcsoccer.org https://www.suaraperak.com https://www.kliksajasultra.co https://www.jbsdonline.com https://www.omgdgt.com https://www.livescore-bola.com https://www.trandaiquang.net https://www.lashedbar.co https://www.leicesterchronicler.com Sicbo https://www.pierregarcon88.com https://www.tanyamama.com https://www.mbnms-simon.org https://www.qgrosir.com https://www.rometales.com https://www.markpaulgosselaar.net https://www.cb2manhattan.org https://www.rfchosun.org https://www.tattoocrewtv.com https://www.islawmix.org https://www.thequeensownbuffs.com https://www.syporm.shop https://www.cruisephilippines.org https://www.sydneyclaystudio.com Bonus New Member Sbobet Slot Resmi Sbobet Sbobet Slot Gacor https://www.paynesbbq.com https://www.villagepizzeriapub.com https://www.dzlevi.com https://www.thegossipmongers.com https://www.thecarhp.com https://www.washingtondcsportsevents.com https://www.mcafee-com-activate.com https://www.bikeadvisorpro.com https://www.gopromoapartments.com SBOBET https://www.ashleyshortphotography.com https://www.talentindonesia.id https://www.alexis4play.web.id https://www.candutekno.com https://www.joinalphadna.com https://www.thailand-bereisen.com https://www.jasaarsitekmalang.net https://www.zimbabwe-stock-exchange.com https://www.andromedatransculturalhealth.org https://www.rakyatsimpatiindonesia.com https://www.zonamenulis.com https://www.asynx-planetarium.com https://www.grandjazzfest.net https://www.formula-abarth.com https://www.pinoytech.org https://www.mesclub.org https://www.lauderdalecoms.com https://www.generaldostum.com https://www.sportingcities.org https://www.victoriainn.co https://www.99bola.net https://www.judionlinejoker123.com https://www.bandarjudionline.net https://www.margaretmoran.org https://www.RonnieWoodRadio.com https://www.moraymp.org https://www.agendered.com https://www.hi1-designs.com https://www.Planet-Mde.org https://www.NetEffex.com https://www.Okino.org