Lider u industriji kućnih uređaja - Arnica

Arnica je robna marka najpoznatijeg i vodećeg turskog proizvodjača malih električnih aparata za domaćinstvo – SENUR iz Istanbula. Zbog svog znanjaiskustva i tehnologije koja je u potpunosti robotizovana, Senur je postao jedan od medjunarodno najpriznatijih proizvodjača na globalnom nivou. Uspešno poslovanje ove firme je već preko 50 godina.

Proizvodi iz kategorije

Tradicija koja stoji iza brenda Arnica

Početkom 2001. godine, kompanija implementira sopstveni brend pod nazivom ARNICA. Naprednim proizvodnim procesom, inovacijama i ulaganjem u vrhunsku tehnologiju brzo postaje vodeća robna marka na teritoriji Turske i okolnih zemalja.

Arnica ubrzo osvaja divljenje i zahvalnost svojih potrošača. 2009. godine dobija prestižnu nagradu „Consumer Quality Award“ koju dodeljuju sami potrošači. To je bilo dovoljno da ova robna marka proširi uticaj ne samo na području Turske, već i u  preko 30 zemalja sveta, na svim kontinentima.

Dodatno učvršćuje svoju lidersku poziciju kao dobitnik još nekoliko nagrada: „Design Turkey 2010 Superior Design“ i „‘A’ Design 2011-2012 Golden Design“ za usisivač Bora 4000 sa vodenim filterom.

Ne želeći da živi na staroj slavi, kompanija nastavlja da ulaže u svoje proizvode i proizvodni proces. Arnica čuva istovremeno dobar odnos sa kupcima čijom naklonošću su svoj liderski status i zaslužili.

Arnica - Preduzeće u službi uspeha

Arnica je danas sinonim za kompaniju koja je postala uspešna nudeći kupcima inovativne i kvalitetne proizvode. Njihovi kućni uređaji, pre svega usisivači, ne samo da se nalaze u samom vrhu svoje klase, već korisnicima nude nešto novo, što potpuno menja njihovu ideju o čišćenju i održavanju doma.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Arnica proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend nudi.