Kvalitet, pouzdanost, performanse - Ecovitta

Ecovitta je originalni proizvođač najnaprednijeg sve-u-jednom sistema za čišćenje parom na svetu. Inovativni generator pare njihovih paročistača dozvoljava korišćenje samo 30 sekundi nakon uključivanja.

Proizvodi iz kategorije

Firma sa iskustvom!

Sa tridesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji paročistača, osnivač kompanije čvrsto veruje da je konačno postigao svoj životni cilj – kreiranje najboljeg sveobuhvatnog sistema za čišćenje parom sa neuporedivim kvalitetompouzdanošću i performansama.

U poslednjih nekoliko godina ovu činjenicu potvrdili su i brojni lideri industrije. Neki od vodećih svetskih brendova i kompanija predstavili su jedinstvenu tehnologiju svojim korisnicima na globalnom tržištu pod sopstvenim robnim markama.

Firma Ecovitta jeste firma koja uliva poverenje i koja će ispuniti sva Vaša očekivanja koje možete zatražiti od nekog proizvođača.

Pozdani u celom svetu!

Ecovitta poseduje sertifikate najvišeg standarda kvaliteta i sigurnosti od strane vodećih svetskih laboratorija za testiranje, uključujući TUV i ETL. Sve u skladu sa najnovijim standardima sigurnosti proizvoda u Evropi, Severnoj Americi, Australiji, Japanu i Južnoj Koreji.

Bezbednost njihovih uređaja nikad neće biti upitna, i uvek ćete biti sigurni da ste Vi i Vaši ukućani bezbedni i da ćete biti u zdravijem okruženju nakon korišćenja njihovih paročistača.

U današnje vreme dosta je teško održavati korak sa vremenom, ali i pored svega toga Ecovitta uspeva sa svakim proizvodom da nas dodatno iznenadi. Uzmite samo najbolje od najboljih, dok sve najbolje proizvode  možete pronaći na našem sajtu FAGOR.RS