Ekspres posuđe: Komplikovani recepti gotovi za tili čas

Ekspres posuđe

U svakodnevnom govoru “jednostavno” je sinonim za brzo. Ali kada kuvar to kaže, znači da je bio potreban čitav život da se nauči pravi način!

Najveći problem u kuhinji nisu komplikovani recepti ili retki začini. Najveći problem u kuhinji je – vreme. Ekspres posuđe skratiće pripremu ukusnih obroka, uštedeti Vam vreme i uz to osloboditi sve hranljive sastojke iz namirnica koje drugi aparati jednostavno nisu u stanju.

Proizvodi iz kategorije

Magefesa ekspres posuđe

KAKO VAM EKSPRES POSUĐE POMAŽE U KUHINJI?

Ekspres posuđe značajno skraćuje vreme kuvanja, čuva hranljivost namirnica i štedi električnu energiju. U poređenju sa klasičnim kuvanjem, ekspres posuđe ne samo da kuva brže, efikasnije i zdravije, već i ne ostavlja nered za sobom i olakšava održavanje kuhinje.

Najbolji ekspres lonac je efikasan, siguran i pouzdan, i upravo zato smo se odlučili za brend Magefesa. Po izuzetno povoljnim uslovima dobijate vrhunski proizvod sa premijum karakteristikama. Magefesa ekspres lonci su višestruki dobitnici nagrada za kvalitet i efikasnost koje dobijaju samo najbolji ekspres lonci na tržištu.

Brzo kuvanje se od klasičnog ne izdvaja samo po vremenu pripreme već i po hranljivosti gotovih jela. Uz naše ekspres posuđe Vaša jela biće ukusna i primamljiva, brže pripremljena i puna vitamina, minerala i drugih nutricienata. Kuvanje brzo uz naše proizvode znači i kuvanje zdravije.

Ekspres posuđe koje nudimo u našoj liniji posuđa dolazi u nekoliko veličina u zavisnosti od Vaših potreba. Odaberite svoju i otkrijte koliko kuvanje zapravo može biti jednostavno.

Kada jednom otkrijete lakoću kuvanja uz ekspres lonac i koliko Vam vremena štedi dok u isto vreme poboljšava ukus i hranljivost Vaših jela, to će postati nešto čemu ćete se vraćati svakoga dana i jedino pitanje koje ćete sebi postavljati biće: Šta kuvamo danas?

LAK ZA UPOTREBU

Ubacite sastojke, zatvorite, odaberite željeni pritisak i – opustite se. Nakon kuvanja pozicija za dekompresiju omogućava da lako i sigurno otvorite lonac.

Magefesa set ekspres lonaca od INOX-a zapremine 3 i 6 litara - Favorit 3+6

SAVEZNIK ZA ZDRAVU ISHRANU

Čuva 50% više vitamina, minerala i drugih hranljivih materija u odnosu na standardno kuvanje.

Magefesa ekspres lonac od INOX-a zapremine 7,5 litara - Practika Plus

BRZ

Uštedite 70% vremena u odnosu na klasično kuvanje. Takođe ćete uštedeti i električnu energiju.

ZAŠTO JE EKSPRES POSUĐE PRAVI IZBOR ZA VAS?

 
 • Skraćuje vreme pripreme
 • Kraćim kuvanjem čuva hranljive sastojke unutar namirnica
 • Mogućnost kuvanja istog dana, bez prethodnog planiranja
 • Olakšan proces kuvanja: Sve namirnice dodaju se istovremeno i kuvaju podjednako dugo

Najbolje odlike naših ekspres posuđa

 • SIGURAN

  Pet sigurnosnih sistema za bezbedno rukovanje pre tokom i nakon kuvanja.

 • LAK ZA ODRŽAVANJE

  Ventil se jednostavno odvrće iz ležišta za prosto čišćenje i ispiranje bez komplikovanih alata.

 • GRADUIRANE UNUTRAŠNJOSTI

  Oznake za minimum, maksimum i polovinu kapaciteta olakšavaju izbor količine namirnica i kuvanje svih vrsta jela.

 • KVALITETAN

  Izrađen je od vrhunskog 18/10 hirurškog čelika, sa debelom troslojnom osnovom i aluminijumskim diskom debljine 4 mm – debljim od većine komercijalnih ekspres lonaca na tržištu.