Električni lonci

Kuvanje bez šporeta - Električni lonac

Ukoliko niste onaj koji kuva, samo se sklonite sa puta i dajte kompliment kuvaru!

Poželite li nekad da ne trošite toliko vremena u kuhinji? Ili da olakšate svakodnevnu pripremu obroka? Postoji rešenje. Električni lonci poseduju mnoge funkcije kojima uprošćavaju i ubrzavaju kuvanje hrane, kao i jedinstvene režime rada prilagođene specifičnim namirnicama.

Proizvodi iz kategorije

Električni lonci: Pametno kuvanje bez korišćenja šporeta

Električni lonci predstavljaju novi koncept u kuvanju. Rade na struju umesto da koriste ringle šporeta i digitalizovani su. Poseduju razne funkcije kojima kuvanje ubrzavaju, pojednostavljuju i olakšavaju. Sa njima je lako kuvati u tačno određeno doba dana, održavati hranu toplom ili na specifičnoj temperaturi. Takođe i kuvati pod pritiskom, krčkati, spremati sve vrste namirnica bez obzira na recept.

Najbolji električni lonac sadrži u sebi funkcije ekspres lonca koji kuva pod pritiskom za kraće vreme, i aparata za sporo kuvanje koji kuva sporije na nižoj temperaturi uz niže troškove električne energije. Osim ovih, električni lonac može posedovati funkcije i rice cooker-a, odnosno poseban program za kuvanje pirinča, kao i opciju kuvanja na pari.

Jednim aparatom dobijate toliko funkcija da ćete uštedeti na kupovini nekoliko uređaja. Rešavate problem i sa odlaganjem i ograničenim prostorom u kuhinji. Električni lonci predstavljaju ponos naše linije kuhinjskih aparata i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Zašto su elektični lonci najbolji izbor za Vas?

  • Ubrzavaju kuvanje

  • Olakšavaju pripremu specifičnih grupa namirnica

  • Omogućavaju različite režime i tipove kuvanja

  • Štede električnu energiju

  • Ne zauzimaju mesto na šporetu