Fakir: Nemački brend malih kućnih aparata

Fakir je svoju priču započeo u Nemačkoj pre skoro jednog veka, kao jedan od vodećih proizvođača sredstava za održavanje doma i higijene. Svoj proizvodni program je vremenom proširio na usisivače i druge male kućne aparate. Danas je jedno od najprepoznatljivijih imena u toj oblasti u Evropi.

Proizvodi iz kategorije

Proizvođač posvećen inovaciji!

Ime je nastalo kombinacijom nemačke reči “Familie” što znači porodica i prezimena osnivača – Kircherer. Posvećeni unošenju tehnologije u naše domove od dana osnivanja, Fakir nastavlja da donosi inovaciju u naše živote. Širokim proizvodnim programom i izvanrednom nemačkom tehnologijom, danas je jedan od vodećih brendova na tržištu!

Njihovi mali kućni aparati, razvijeni od strane nemačkih inženjera u proizvodnom i istraživačko-razvojnom centru u Štutgartu prodaju se u 106 zemalja širom sveta. 1985. godine ovaj brend ulazi na tursko tržište gde se danas nalazi i najveći deo proizvodnje.

Svesni odgovornosti prema svetu u kojem živimo, Fakir Hausgerate čini Vaš život lakšim dugovečnim, estetskim proizvodima koje razvija naprednom tehnologijom. Znajući da sâm razvoj tehnologije nije dovoljan, on obezbeđuje rešenja koja čuvaju našu planetu.

Nije dobro odlučivati samo na osnovu cene prilikom odabira kućnih aparata. Morate računati i na cenu korišćenja uređaja koji ćete upotrebljavati godinama.

Fakir Hausgerate pruža maksimalni efekat, veliki komfor i minimalnu potrošnju energije svojim ekonomičnim proizvodima razvijenim nemačkom tehnologijom. Postupajući u skladu sa dugoročnim ciljevima, oni vode računa o Vašoj budućnosti, ne samo sadašnjosti!