grileri

Grileri: Sočno meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Ne postoji ništa ukusnije od još uvek vrelog jela tek skinutog sa roštilja. Uz naše aparate moći ćete da ih pripremate čitave godine. Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pečenje mesa, povrća, pečurki i drugih namirnica sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri.

Proizvodi iz kategorije

Volim tradiciju pravljenja roštilja. Stvara atmosferu koja je u isto vreme praznična i opuštena!

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

 

VIDEO:

Zašto su naši grilleri najbolji izbor za Vas?

  • Korišćenje tokom cele godine bez obzira na vremenske uslove

  • Napajanje električnom energijom

  • Bez otvorenog plamena

  • Nelepljivi premaz grejnih ploča za lakše održavanje

  • Bez prelivanja masti i pravljenja nereda

  • Multi Grill menja čitavu rernu

  • Modeli sa dve grejne ploče skraćuju vreme pečenja na pola

  • Modeli sa zonama različite temperature za različite namirnice

  • Modeli sa posudom za odlivanje masnoće za manje kalorične obroke