INOX posuđe

Inox posuđe

Osoba ne može razmišljati dobro, voleti dobro i spavati dobro, ako nije i večerala dobro!

INOX posuđe ima fenomenalne karakteristike, skraćuje vreme kuvanja i pomaže Vam da izvučete što više hranljivih materija iz namirnica koje pripremate. Odlično provode toplotu, ne rasipaju je i ekonomični su. Možete ih koristiti na svim vrstama podloga i za pripremu najrazličitijih tipova jela.

Proizvodi iz kategorije

Kako INOX posuđe pomaže u kuhinji?

INOX posuđe koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ovi kuhinjski setovi – šerpe, lonci i drugo INOX posuđe – omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti “zdrav recept” koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

Magefesa set ekspres lonaca od INOX-a zapremine 3 i 6 litara - Favorit 3+6

Korozivnu otpornost inoxa

Aparati za brijanje i depiliranje koje vidite predstavljaju najbolji spoj višedecenijskog iskustva, vrhunskog dizajna i savremene tehnologije. Svi aparati u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Pasivnost materijala

Pasivnost je stanje metala koji u posebnim uslovima menja svoja elektrohemijska svojstva, pa je prilikom nastanka pasivnosti presudna značajna koncentracija kiseonika, jer oksidi ne mogu nastati bez kiseonika. Posledica toga je da oksidaciona sredstva u manjoj meri utiču na nerđajuće čelike, što se dovodi u direktnu vezu sa reaktivnošću.

Inox lim

Inox lim  spada u nereaktivne materijale, pa je prema tome zdrav izbor za pripremu hrane, jer neće menjati sastav i ukus namirnicama bez obzira da li sadrže kiseline, soli ili masti, u većoj ili manjoj meri.

ŠTA NERĐAJUĆI ČELIK ČINI POSEBNIM?

Nerđajući čelik, odnosno INOX 18/10 od kojih su napravljeni svi naši setovi, poseduje fenomenalne karakteristike koje ga odvajaju od drugih materijala. U pitanju je najkvalitetniji INOX nerđajući čelik u komercijalnoj upotrebi. Materijal je otporan na koroziju i u tom smislu je izuzetno dugotrajan i izdržljiv u standardnim kuhinjskim uslovima.

ZAŠTO JE INOX POSUĐE PRAVI IZBOR ZA VAS?

  • Elegantan metalik izgled

  • Dugovečnost i izdržljivost

  • Upotrebljivost na svim vrstama grejnih podloga

  • Ekonomičnost i efikasnost

  • Neograničen izbor jela za pripremu