Kafe aparati za kućnu upotrebu: Bogat ukus kafe (kao u omiljenom kafeu) - Fagor

Miris dobrog jutra u Vašem domu : Coral kafe aparati

Nemojte preskakati prijatan ukus kratke jutarnje kafe pre posla. Ili u toku dana kada Vam treba energije. Ukusna kafa koju prave naši kafe aparati za kućnu upotrebu podići će Vas i razbuditi, pokrenuti i razmrdati, sa nogu, u pokretu, ili u trenucima odmora u konfornoj udobnosti Vašeg doma.

Proizvodi iz kategorije

"Šolja ukusne kafe sa prijateljem je sreća koja se može okusiti i kvalitetno provedeno vreme!"

Kafe aparati za kućnu upotrebu pred Vama omogućavaju Vam da uživate u ukusnoj i aromatičnoj kafi, sveže pripremljenoj kao da ste je upravo naručili u nekom od elitnih kafea neke evropske prestonice.

Mirisna i primamljiva, podići će Vas i razbuditi, pokrenuti i razmrdati, a nećete morati da napravite jedan korak van Vašeg udobnog doma.

Kafe aparati izuzetno su praktični.

Oni spremaju kafu dok se vi pripremate za posao ili dok ste u žurbi, ali i kada želite da se opustite ili uživate sa prijateljima.

Ne postoji bolji osećaj nego biti u stanju poslužiti svežu kafu bez potrebe da provodite nepotrebno vreme u kuhinji nagnuti iznad džezve dok čekate da provri.

Aparat za espresso ima sve funkcije kao i glomazni uređaji u ugostiteljskim objektima, sa tom razlikom da je manji i praktičniji.

Profesionalni espresso aparati u kafićima često žrtvuju svoju funkcionalnost radi veće izdržljivosti, što sa ovim uređajima nije slučaj.

A opet, aparat za tursku kafu automatizuje njeno kuvanje kako ne biste morali da bdijete nad šporetom ili džezvom i pazite da ne iskipi.

Modernog su dizajna i lepo će se uklopiti u Vaš prostor. A kafa koju spremate biće najbolja koju ste ikada probali!

Kafe aparat predstavlja ponos naše linije malih kuhinjskih aparata. Isprobajte ga i otkrijte zašto.

Zašto su naši kafe aparati za kućnu upotrebu najboilji izbor za Vas?

  • Skraćuju i automatizuju pripremu kafe

  • Skraćuju i automatizuju pripremu kafe

  • Prelepo su dizajnirani i odišu luksuzom

  • Uživajte u espresu, produženom espresu, kapućinu, makijatu, ristretu, mokaćinu ili čemu god drugom želite