Kalupi za pečenje

Coral kalupi za pečenje - korak do radosti i osmeha

Kalupi za pečenje su idealno rešenje za Vas, ako tražite lakši način da pravite ukusne galete, krofnice, palačinke i vafle u Vašem domu? Električni kalupi za pečenje pomoći će Vam da za samo nekoliko minuta ispečete slasne i ukusne poslastice za posluženje neočekivanim gostima ili Vašim najmilijima. Ako uživate da eksperimentišete u kuhinji i da uvek istražujete nove i bolje recepte, naši aparati će Vam pomoći i u tome. Kreativnosti i volje da to budete neće Vam manjkati.

Proizvodi iz kategorije

Kalupi za pečenje: Galete, krofnice, palačinke i vafli za nekoliko minuta

"Treba jesti vafle! Ne možeš biti tužan ako jedeš vafle!"

Naši aparati služiće Vam za brzu pripremu obroka i poslastica kao što su: galete (popularni bakini kolači), vafli, krofnice, palačinke, i drugi. Kalupi za pečenje obično pomoću dve grejne ploče oblikuju pripremljeno testo u željeni oblik, i peku ga dvostrano, tako da je uvek dobro ispečeno, i istovremeno sveže i ukusno.

Pravljenje kolača, vafla, galeta i krofnica brzo je i jednostavno. Pripremite testo po uputstvu, sipajte ga u aparat, poklopite, i za nekoliko minuta – bukvalno 3-5 – Vaši kolači biće spremni za posluženje. Idealno za doručak s nogu ili brzu poslasticu. Pravljenje kolača ne mora da se završi na tome. Možete ih po želji filovati, ukrasiti šlagom, čokoladom, suvim grožđem ili nekom drugom glazurom. Slobodni ste da date svojoj kreativnosti na volju.

Domaći keks uz odgovarajući aparat biće gotov za tili čas. Jedite ga sa nogu, sa mlekom, uz čaj ili kafu. Poslužite gostima ili najmlađima nakon obroka. Komercijalne verzije ne mogu se ni porediti sa pravim, svežim, ukusnim domaćim keksom.

Zašto su naši kalupi za pečenje najbolji izbor za Vas?

  • Poslastice su gotove brže

  • Zdravije su jer se ne prže u ulju

  • Ne morate grejati čitavu rernu samo zbog njih

  • Uvek imaju isti, savršeni, prepoznatljivi oblik

  • Možete ih ukrašavati na beskonačno mnogo načina

Saznajte više: