Magefesa: Mediteranska kuhinja od 1948.

Već više od 70 godina španski brend Magefesa vodi se jednostavnim načelom – da u svaki dom unese magiju kvalitetnog ekspres posuđa, posuđa od INOX-a i kuhinjskog pribora. A najbolji pokazatelj da su u tome već decenijama uspešni su i brojne međunarodne nagrade za kvalitet njihovih proizvoda.

Kompanija Magefesa je osnovana u Španiji 1948. godine. Sa ponosom možemo reći da je brzo postala jedan od vodećih evropskih proizvođača posuđa. Njihov trenutni uspeh započeo je proizvodnjom kvalitetnih ekspres lonaca a nastavio se posuđem od INOX-a i kuhinjskim priborom.

Tokom godina, Magefesa je razvila široku ponudu proizvoda za domaćinstvo, garantujući visok nivo kvaliteta i ekološki način proizvodnje. Njihovo posuđe čuva minerale, teksturu i vitamine svih namirnica, i tako obezbeđuje najhranljivija i najukusnija jela svaki put.

U njihovoj ponudi posebno se izdvajaju ekspres lonci koji su u stanju da i do pet puta skrate vreme kuvanja. Napredan dizajn i tehnologija proizvodnje garatuju vrhunske karakteristike, sigurno korišćenje i jednostavno održavanje.

Magefesa je osvojila ogromno komercijalno tržište od svog osnivanja 1948. godine. Njeni proizvodi prisutni su u 46 zemalja u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi, Aziji i Australiji, čineći je dobro poznatim imenom na svim kontinentima.

Magefesa proizvodi prisutni su na tržištu SAD od 1987. Za prvih dvadeset godina učestvovali su u oba testa poređenja ekspres lonaca u organizaciji uglednog magazina Cook’s illustrated. Zadovoljstvo nam je reći da su njihovi modeli oba puta bili izuzetno visoko pozicionirani – jednom na drugom i jednom kao najbolji ekspres lonac na izuzetno konkurentnom američkom tržištu!

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Magefesa nudi.

Najnoviji Magefesa proizvodi u ponudi!