Kuhinjski aparati

Nemojte u domu držati ništa za šta niste sigurni da je korisno ili za šta ne verujete da je prelepo!

Mali kućni aparati

Mali kućni aparati imaju zadatak da Vam pomognu da efikasnije obavljate kućne poslove, uštedite slobodno vreme i bolje iskoristite životni prostor. Dodatna funkcija je i ta da izgledate i osećate se bolje uz što manje uloženog napora.

Kućni aparati u našoj ponudi izrazito su ekonomični, efikasni i praktični. Napravljeni su imajući u vidu izazove sa kojima se ukućani svakodnevno suočavaju i cilj im je da sve te izazove što lakše prevaziđu. Svaki kućni aparat koji vidite vrhunac je trenutno dostupne tehnologije i dizajna.

Svi kućni uređaji izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, sigurni su po zdravlje i okolinu, imaju dug životni vek i lako se servisiraju.

Usisivači

U ponudi se nalaze tri vrste usisivača. Klasični usisivači koriste papirne kese za sakupljanje prljavštine i one se nakon nekog korišćenja menjaju novim. Usisivači sa rezervoarom za prašinu sakupljaju prljavštinu u svom rezervoaru i oni se nakon korišćenja prazne i koriste ponovo. Treća vrsta su usisivači na vodu, popularno nazvani usisivači sa vodenim filterom. Ovi aparati poseduju rezervoar sa vodom u kojem se prljavština tokom usisavanja skuplja. Mnogo su lakši za održavanje, dolazi do manjeg dizanja prašine i pogodniji su za osetljivije osobe.

Paročistači

Paročistači su najbolji izbor za čišćenje bez korišćenja skupih i štetnih deterdženata. Idealni su za svaku podlogu. Možete čistiti parket, pločice, stakla i ogledala, tepih, tapacirane površine, čak i zavese. Savršeni su za osobe osetljive na hemikalije koje se nalaze u deterdžentima i sredstvima za čišćenje. U stanju su da uklone i najupornije fleke a sve to rade bez oštećivanja površina što nije uvek slučaj sa sredstvima za čišćenje. Dugim korišćenjem hemikalija vaše površine gube sjaj i boju. Sa paročistačima to nije slučaj.

Električne pegle

Električne parne pegle rade po sistemu dvojnog dejstva grejne ploče i udara pare koji olakšavaju peglanje i ispravljanje odeće. Grejne ploče napravljene su od materijala koji lako klizi preko tkanine. Na taj način ne samo da ne dolazi do lepljenja koje može oštetiti odeću već se i ne stvaraju nove neravnine koje treba ispraviti. Parne pegle mogu se podešavati u zavisnosti od zahtevnosti tkanine. Što bolje prilagodite aparat svojim potrebama, brže i lakše ćete i završiti peglanje i bićete zadovoljniji rezultatom.

Jonizatori

Jonizator menja naelektrisanost čestica vazduha. Na taj način on stvara okruženje koje je mnogo manje štetno za ljude i njihovu okolinu i sprečava ili otežava razvoj nekih škodljivih mikroorganizama. Posebno se odlikuje smanjivanjem negativnog uticaja elektromagnetnih polja. Elektromagnetna polja mogu negativno uticati na raspoloženje, pospešuju pad imuniteta i preosetljivost. Jonizatori imaju i funkciju ventilatora. Izuzetno su pogodni za kancelarije u kojima radi veći broj ljudi, u kojima je dozvoljeno pušenje ili koje se retko provetravaju jer omogućavaju strujanje vazduha.

Prečišćivači vazduha

Prečišćivači vazduha filtriraju vazduh od nečistoća, prašine, alergena, štetnih čestica zagađenja, izduvnih gasova, duvanskog dima, mikroorganizama i slično. U zavisnosti od modela, u stanju su i da održavaju idealnu vlažnost vazduha. Koriste osetljivim osobama kao i onima koji su zabrinuti zbog štetnog uticaja zagađenja na zdravlje.

Ostali kućni aparati

Ovi uređaji predstavljaju jedinstvene aparate čiji je cilj da odgovore na specifične zahteve u domaćinstvu. Bilo da je u pitanju način da lakše obavite neku aktivnost ili da vam tu aktivnost ubrzaju ili skroz eliminišu. Verovatno niste bili ni svesni da na nešto trošite toliko vremena dok ne isprobate jedan od ovih uređaja.