Mašine za pranje veša: Vrhunska čistoća uz uštedu energije

Mašine za pranje veša su velika investicija. Zbog toga je važno biti siguran da će uređaj opravdati uložena sredstva. Kako to znati? Jednostavno – verovati tradiciji i kvalitetu koji imena Sharp i Fagor sa sobom nose.

Veš mašine Sharp i Fagor već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi i dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za veš u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja uz funkcije prilagođene svakom tipu materijala. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela, najvišim ocenama koje ovi aparati mogu dobiti za energetsku efikasnost.

Čist veš je, na kraju krajeva, ipak njihova osnovna funkcija i to svi uređaji garantuju. Različiti programi omogućavaju pranje prilagođeno svakoj vrsti tkanine i osetljivosti materijala. Mogućnost da na ovaj način optimizujete pranje znači da će i Vaš veš ili posteljina duže zadržati svoje karakteristike i biti dugovečniji.

Fagor i Sharp bela tehnika u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane “pomoćnike” na koje znate da uvek možete da računate.

Sve informacije, karakteristike, opise i tehničke detalje uređaja možete pronaći na posvećenim stranicama proizvoda.