Mikrotalasne pećnice

Mikrotalasne pećnice: Brže i lakše do toplog obroka!

Mikrotalasne pećnice (ili mikrotalasne rerne) su kuhinjski aparati koji znatno brže i efikasnije mogu pripremiti ili podgrejati hranu. Zbog principa na kojima radi, hrana se u mikrotalasnoj peći podgreva iznutra, tako da se svi delovi hrane istovremeno zagrevaju.

Podgrevanje hrane vrši se oscilacijom molekula vode u samim namirnicama. Zbog toga je moguće pripremati i podgrevati hranu u posudama koje inače nisu preporučene za klasičnu rernu kao što su one od stakla ili plastike.

Vreli obroci gotovi su za samo nekoliko minuta. Nema čekanja da se zagreje rerna. Nema rasipanja toplote. Mikrotalasne rerne Vam štede vreme i novac!

Ono što dodatno olakšava korišćenje su unapred programirana podešavanja za najčešće vrste namirnica i tipove kuvanja.

Mikrotalasne pećnice predstavljaju ponos naše linije SHARP bele tehnike. Isprobajte ih i otkrijte zašto.

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Bela tehnika je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

SHARP bela tehnika u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane „pomoćnike“ na koje znate da uvek možete da računate.