MISIJA:

Istraživanje, projektovanje i izrada rešenja za:

  1. uživanje,
  2. zdravu ishranu i
  3. zadovoljenje potreba za ljude koji žele da se osećaju bolje i brinu o sebi i porodici.

Zadržati trenutnu poziciju na teritoriji Balkana gde predstavljamo jednu od vodećih kompanija na polju prodaje kuhinjskog posuđa i malih kućnih aparata.

Postati  brend – referenca koji neprestano donosi novosti na tržište, iznenađuje ga svojom originalnošću, a sve radi krajnjeg cilja:  Poboljšanje kvaliteta života naših kupaca!

VIZIJA:

Upravljajući istraživanjem i razvojem naše kompanije učinili smo mnogo toga da stvorimo preduzeće četvrte generacije sa inovacionim ciklusom koji utvrđuje perspektivu kupaca, internu perspektivu, perspektivu inovativnosti i finansijsku perspektivu.

Težiste našeg rada,  vezano je za opšte ciljeve naših kupaca kako bismo donekle ublažili opšte probleme i rešili jedan deo ličnih problema kupaca. Stalno poboljšavamo kvalitet naših proizvoda i usluga, poboljšavamo vreme isporuke, uspostavljamo partnerstva sa kupcima, nudimo im specijalno dizajnirane proizvode.

Kupca, našeg posetioca, našeg partnera doživljavamo i tretiramo kao čoveka visokih vrednosti, kao jednog od nas!

Težimo ka pronalaženju najboljih rešenja kako bismo živeli u zdravijem i srećnijem okruženju, iz tog razloga, naša linija proizvoda osmišljena je tako da se brine o Vama i Vašim najmilijima.