Firma Apejron

Duboko verujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao deo porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovečnosti, i obezbedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo poverenje.

Direktor

O NAMA

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja – na teritorijama Srbije i Kosova i Metohije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria, Sharp i mnogih drugih.

Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posuđa, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

GDE SE NALAZIMO?

Naša kompanija bavi se direktnom prodajom proizvoda. To znači da ih ne možete naći u običnim prodavnicama ali se možete upoznati sa njima online i preko naših izložbenih salona u svim većim gradovima u zemlji i inostranstvu.

Sve proizvode u ponudi možete pronaći i naručiti i preko zvaničnog sajta. Omogućili smo kupovinu na više mesečnih rata kreditnim karticama ili u gotovini prilikom preuzimanja kako bismo Vam što više olakšali nabavku željenog proizvoda.

Kontaktirajte nas >>>