Pasha: Pioniri inovativnosti

Pasha je originalna kolekcija posuđa čuvene turske korporacije O.M.S.

Sa sloganom “Pioniri inovativnosti“, ne čudi što su za jednu relativno mladu firmu (osnovana 1976. godine) za kratko vreme postali jedan od lidera u ovom delu sveta u proizvodnji posuđa i kuhinjskog pribora.

Pasha

Ali ne dozvolite da vas ideja “inovativnosti” dovede u zabludu. Pasha celokupnu svoju inspiraciju pronalazi u tradiciji i klasičnom načinu pripreme hrane.

Već na prvi pogled shvatićete da se iza svake linije, iza svakog sastavnog dela i korišćenog materijala nalazi želja da se vratimo u one prošle dane kada su se kuvala najzdravija i najukusnija jela.

Vrhunski kvalitet posuda od INOX-a. Nelepljivi premaz granitnih tiganja. Predivne obline kaserola…

Sve o čemu razmišljate kada zatvorite oči: Jelu koje se krčka na šporetu, ukusnoj hrani ispod sača, opojnim mirisima koji se šire kroz kuhinju… Sve je moguće uz Pasha kolekciju posuđa.

Kada pričamo o inventivnosti, mislimo pre svega na pouzdani kvalitet i napredni proizvodni proces. O.M.S. je prepoznatljiv po tome što je koncept tradicionalnih vrednosti uspeo da spoji sa modernim zahtevima kuvanja.

Rezultat je posuđe u kojem svi recepti ispadaju savršeno. Bez obzira da li ste ih pronašli na internetu ili bakinoj sveščici.

Uživaćete u aromatičnim varivima. Sočnom mesu. Neodoljivim kaserolama. I svemu drugom što možete zamisliti.

Dovoljno je da samo dopustite ovoj kolekciji posuđa da bude Vaš sledeći izbor!