Poslovna politika

Znamo da danas, u vremenu kada svi žive ubrzanim tempom, kupci  očekuju da odmah vide i cene proizvoda. Ali naše shvatanje odnosa prodavac-kupac ne dozvoljava nam da sve  svedemo na prostu kupoprodaju.

Naš cilj nije da samo prodamo proizvode.

Naš cilj nije da ostvarimo što veći profit, niti da zauzmemo što veće tržište.

Naš cilj je da steknemo međusobno poverenje i da sa vama razvijemo dugoročnu saradnju koja se neće završiti onoga trenutka kada vam dostavimo proizvod ili kada istekne garancija.

Naš cilj je zadovoljan kupac!

Mi želimo da čujemo Vaše mišljenje o proizvodu, usluzi, servisu i da budemo tu i kad istekne garantni rok, jer kada on prestane da važi, sa njim ne prestaje da važi i naša briga o kupcu.  Toliko puta smo i posle garantnog roka izašli u susret kao da je garantni list još uvek validan.

Takodje, dva proizvoda iste cene nemaju obavezno istu vrednost. Vredniji je onaj koji će duže trajati, koji ćete pod povoljnijim uslovima nabaviti,  a posebno onaj koji ćete često koristiti i uz koji ćete provesti mnogo lepih trenutaka.

Dozvolite da Vam pomognemo u odabiru,  da odgovorimo na vaša pitanja, da vam razjasnimo nedoumice, da razmotrimo kako vam možemo izaći u susret i da vam pomognemo, na obostranu korist i zadovoljstvo.

Mi smo tu da vam pomognemo da donesete najbolju odluku i da pronađete proizvod koji vam je potreban i koji ćete dugo i sa zadovoljstvom koristiti.

Imate dodatna pitanja na koja možemo da Vam odgovorimo? Pošaljite nam poruku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Vaš broj telefona

    Vaša poruka