Lakše feniranje uz lični profesionalni fen za kosu

Da li Vam je dosadilo dugo feniranje bez očekivanih rezultata, neposlušna kosa i slabi fenovi koji nisu u stanju da zadovolje Vaše potrebe?

Konačno je tome došao kraj! Uz Coral Pro Care profesionalni fen za kosu za ličnu upotrebu uživaćete u feniranju u udobnosti Vašeg doma kao da se nalazite u pravom frizerskom salonu. Zvuči previše dobro? Nastavite sa čitanjem i uverite se u suprotno!

Proizvodi iz kategorije

Fen za kosu Coral Pro Care: Profesionalni tretman Vaše kose

Velika snaga uz mogućnost prilagođavanja feniranja Vašim potrebama je ono što odvaja profesionalni fen za kosu od hiljada drugih na tržištu. Želite nešto kvalitetno i jedinstveno – onda je upravo ovo model za Vas!

Coral Pro Care omogućava da odvojeno podešavate jačinu vazdušne struje i temperaturu vazduha. To znači više kontrole i lakše feniranje.

Ovaj fen istovremeno čuva Vašu kosu i olakšava njeno oblikovanje uz pomoć ugrađenog jonizatora koji smanjuje nivo statičkog elektriciteta.

Uz pomoć dodataka – usmerivača i difuzera – možete dodatno olakšati sušenje i feniranje kose bez obzira da li je ona ravna, valovita ili kovrdžava.

Personalni profesionalni fen za kosu u pravom smislu čini od feniranja uživanje i pomaže da Vaša kosa izgleda još jače i zdravije!

SNAGA VAZDUŠNE STRUJE

Prilagodite jačinu duvanja Vašem ukusu! Postoje tri nivoa:

  • 0 – fen je isključen
  • I – slabije duvanje
  • II – jače duvanje

Funkcija da odvojeno podešavate jačinu duvanja i temperaturu vazduha omogućava onima sa osetljivijom kosom da je lakše oblikuju uz manji rizik od oštećenja.

TEMPERATURA VAZDUHA

Topliji vazduh brže suši kosu. Hladniji je bolje oblikuje. Odaberite ono što Vama u tom trenutku više treba:

  • 0 – hladan vazduh (grejači su isključeni)
  • I – topao vazduh
  • II – vruć vazduh

Na ovaj način postoji čak šest kombinacija temperature i jačine koje možete koristiti da Vašu kosu osušite i oblikujete na način koji Vama odgovara!

UGRAĐENI JONIZATOR

Funkcija jonizacije smanjuje statički elektricitet, olakšava oblikovanje kose i može smanjiti mikrooštećenja vlasi. Kod modela Coral Pro Care ova funkcija je automatski omogućena tokom svakog korišćenja.

Glavne karakteristike

FUNKCIJA TOPLOG I HLADNOG VAZDUHA

Često će Vam prilikom feniranja biti potrebno da naizmenično menjate funkcije hladnog i toplog/vrućeg vazduha. Kako ne biste konstantno palili i gasili grejače, što ih vremenom može oštetiti i skratiti životni vek fena, dugme za udar hladnog vazduha omogućava da prostim pritiskom uključite ovu funkciju i potom se vratite na prethodno podešavanje kada ga pustite.

Feniranje hladnim vazduhom olakšava oblikovanje i posebno pogoduje osetljivoj kosi.

DUG KABL

Zar Vam nisu dosadili fenovi zbog kojih morate da čučite pored utikača? Uz VF-2000 Pro Care imaćete dovoljno slobode da se fenirate ispred ogledala – ili da sednete i pustite nekog drugog da Vas isfenira!

DVA USMERIVAČA VAZDUHA

Ne jedan već dva usmerivača vazduha da oblikujete kosu prema svojim željama!

Usmerivači fokusiraju udar vazduha i na taj način olakšavaju feniranje. Ne samo da se pramen pod fenom brže oblikuje, ostatak isfenirane kose je pod manjim udarom i tako zadržava svoj oblik.

DIFUZER

Difuzer radi upravo suprotno od usmerivača – čini površinu koja se fenira većom i tako smanjuje udar vazduha.

Difuzeri su posebno značajni za kovrdžavu i valovitu kosu jer sprečavaju da se umrsi i pomažu da zadrži svoj prirodan oblik. Osim toga, i ravna kosa ima koristi od njega jer se sporijim i nežnijim sušenjem lakše oblikuje, a izuzetno je dobar za slabu i oštećenu kosu koju jak udar vazduha može dodatno oštetiti.

SNAGA OD 2.000 W

U odnosu na slabije modele na tržištu, velika snaga ovog fena znači da ćete brže i efikasnije fenirati, oblikovati i sušiti Vašu kosu.

Imajte u vidu da se snaga odnosi kako na jačinu protoka vazduha, tako i na brzinu kojom se on zagreva.