Nikada se nisam susrela sa problemom koji dobar kolač nije učinio lakšim!

Ručni mikser je praktičan i kvalitetan aparat koji Vam olakšava pripremu hrane i čini od nje zadovoljstvo. Izuzetno je pouzdan, kako sa gustim, tako i sa tečnim mešavinama, i uz njega ćete uživati u svemu od slanih i slatkih testa – pica, pita, torti i kolača, do šlagova, sladoleda, kremova i brojnih drugih delikatesa.

Ručni mikser: Kuhinjski pomoćnik za ukusnije recepte

Ručni mikser je izuzetno fleksibilan aparat. Možete ga koristiti praktično za svaki recept, za svaku gustinu smeše koju mutite, i u svakoj prilici. Ručni mikseri dozvoljavaju Vam da njima lakše baratate i krećete se po kuhinji skoro bez ikakvog ograničenja.

Štapni mikser takođe je fleksibilan ali za razliku od ručnog obično je i manje snage i više je namenjen mlevenju namirnica nego mućenju. Štapni mikseri mogu se koristiti za pravljenje pire krompira ili kaše za bebe, recimo, ali ne i za mućenje šlagova ili testa za torte i kolače bez odgovarajućih nastavaka.

Sa druge strane, stoni mikseri, odnosno mikseri sa posudom, mogu se koristiti za skoro istu funkciju ali ne pružaju fleksibilnost i pokretljivost koju ima ručni mikser. Mikser sa posudom vezan je za radni sto i morate koristiti njegovu posudu.

Sa ručnim mikserom dovoljno je zameniti mutilice kako se ne bi mešali sastojci i možete prelaziti sa jednog recepta na drugi, istovremeno spremajući, recimo, testo za kolač i preliv kojim će biti pokriven.

Originalno, ručni mikseri korišćeni su u industrijskoj proizvodnji pre nego što su početkom prošlog veka zbog svoje praktičnosti počeli da se koriste u kuhinji.

Zašto su ovi uređaji pravi izbor za Vas?

  • Vrhunski kvalitet izrade i izdržljivi materijali
  • Mutilice prilagođene svim vrstama testa i smesa
  • Visoka fleksibilnost i mobilnost
  • Korišćenje za pripremu gotovo svih jela

Preporuka za posluženje