Kućni poslovi su nešto što niko ne primećuje osim ako nije urađeno!

Da li Vam je dosadilo da sklapate usisivač svaki put kad prospete brašno u kuhinji ili želite da uklonite mrvice sa stola? Ručni usisivač pomaže Vam u takvim situacijama jer je dovoljno mali da ga držite u jednoj ruci a dovoljno snažan da usisa sve, čak i ono najzahtevnije. Idealan za one koji cene kvalitet i praktičnost.

Ručni usisivač: Mali i snažan pomoćnik

Ručni usisivač je praktičan uređaj koji možete držati u jednoj ruci i njime usisati manje količine prosutih namirnica i nečistoća. Idealan je za kuhinju za prosuto brašno, kafu ili šećer, za usisavanje mrva sa stola nakon ručka, za sređivanje manjeg nereda u stanu nakon radova, za usisavanje kola i slično.

Ručni usisivači mogu biti bežični ili sa kablom. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Bežični ručni usisivač možete koristiti i van doma, odnosno blizine utičnice. Takođe je mobilniji i možete usisavati bez uvrtanja kabla. Ručni usisivač sa kablom obično je jači i konstantno usisava jer ne zavisi od kapaciteta baterije.

Najveća prednost ovih aparata je to što ne morate sklapati i potom rasklapati ceo usisivač zbog manje nezgode. Najbolji usisivači su jaki i namenjeni su usisavanju čitavog doma. Ali oni su takođe zamišljeni da se koriste periodično i da usisavate sve ili skoro sve prostorije odjednom.

Za prosuto brašno u kuhinji ili mrve sa stola potrebno Vam je nešto praktičnije. Nešto što će biti pri ruci, brzo se iskoristiti i opet biti spremno za ponovno korišćenje u sledećoj prilici. Dok naučnici ne izmisle robotizovane uređaje, za tako nešto neophodan Vam je ručni usisivač.

Ručni usisivači za kuhinju?

U kuhinji je primena ovih aparata najočiglednija. Možete lako pokupiti prosuto brašno, kafu, šećer, so, začine, mrve od hleba, sitne ostatke hrane. Možete usisati pločice, kuhinjske elemente, belu tehniku, stolove, stolice. Možete očistiti fugne i prostor između elemenata.

Biće Vam uvek pri ruci i u svakom trenutku pomoći će Vam da održavate kuhinju čistom i urednom.

Ručni usisivači za auto?

Zašto da trošite novac za usisavanje auta kada to možete i sami uraditi? Usisajte tepihe u kolima i površine na kojima se ostavlja blato. Usisajte sedišta i naslone koji skupljaju prašinu. Usisajte kontrolnu tablu, prostor oko pepeljare, otvore za grejanje i hlađenje.

Ručni usisivači za automobil izuzetno su zahvalni jer Vam dozvoljavaju lako rukovanje u ograničenom prostoru unutrašnjosti vozila.

Ručni usisivači za dom?

Ponekad nije potrebno razvlačiti usisivač po čitavom domu ukoliko je u pitanju manji posao koji treba obaviti. Prostoru oko ulaznih vrata obično treba više pažnje od ostatka stana. Možete usisati opiljke drveta, cigle, metala i gume za vreme i nakon sitnih popravki po kući.

Možete usisati uglove sobe u kojima se najčešće skuplja prašina pre nego što bude potrebe za usisavanjem čitavog stana. Možete usisati prostor ispod televizora i tehnike, otvore od klima uređaja, površinu ormana i komoda. Praktično ne postoji situacija u kojoj ne možete sebi olakšati posao uz ručni usisivač.

Zašto je ručni usisivač najbolji izbor za Vas?

  • Idealan za manje poslove ili nezgode
  • Ne zahteva sklapanje niti rasklapanje nakon korišćenja
  • Praktičan i brz
  • Lako se čisti i održava

Preporučujemo