Ponosni smo da Vam ponudimo uređaje brenda SHARP, imena koja se već više od jednog veka nalazi u samom vrhu svoje industrije i postalo je sinonim za tradiciju, kvalitet i najnapredniju japansku tehnologiju. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

SHARP – Budite originalni

Teško je sažeti više od jednog veka tradicije i inovativnosti u nekoliko reči, ali ako postoji brend koji je te principe zastupao kroz čitavu svoju istoriju, onda je to svakako SHARP.

Osnovan kao mala mehaničarska radnja početkom prošlog veka, brzo je prihvatio ideju da je za rast potrebno razvijati sopstvenu inicijativu i biti na čelu tehnološkog napretka. Danas zapošljava više od 50.000 visokokvalifikovanih radnika i proizvodi uređaje koje su prepoznatljivi po svom modernom dizajnu i tehnološkoj izuzetnosti.

SHARP se ponosi činjenicom da je u digitalnoj revoluciji ne samo uspeo da ostane na čelu svoje industrije, već je to učinio na način koji ceni svoje zaposlene, partnere, kupce i klijente, kao i životnu sredinu.

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Bela tehnika je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Sharp uređaji u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane „pomoćnike“ na koje znate da uvek možete da računate.

Najnoviji SHARP proizvodi u ponudi

Saznajte više o SHARP beloj tehnici na sledećem linku.