Kućni poslovi su nešto što niko ne primećuje osim ako nije urađeno!

Da li Vam se ikada dogodilo da se kesa za usisivač pocepa i ispusti svu prašinu i prljavštinu nazad na pod? Uz usisivač sa posudom za prašinu ne morate ni da razmišljate o tome! Sve čestice nečistoća, alergena i grinja ostaju zarobljene u posudi a fantastični HEPA filter sprečava ih da se vrate nazad u prostoriju.

Usisivač sa posudom za prašinu: Bolje usisavanje (i čistiji dom)

Usisivač sa posudom za prašinu je fantastičan uređaj. On eliminiše potrebu za zamenom kesa, olakšava održavanje prostorija i istaknuta je njegova ekološka funkcija jer upotrebljene kese ne završavaju u prirodi.

Usisivači sa posudom za prašinu poseduju iste ili bolje karakteristike od klasičnih usisivača. Sadrže nastavke za razne podloge i površine, teleskopske cevi za teško dostupna mesta i bazu sa motorom koji usisava vazduh. Razlika je u posudi za prašinu koja se odvaja od baze i koja se lako prazni, ispira i postavlja nazad.

Usisivač sa posudom i HEPA filterom usisava vazduh sa nečistoćama koje ostaju zarobljene u posudi. Isfiltrirani vazduh nastavlja dalje kretanje i pre izlaska iz aparata nailazi na HEPA filter. HEPA filter zadržava 99,97% najsitnijih čestica tako da i se čak ni one ne vraćaju nazad u prostoriju.

Šta čini najbolji usisivač?

Usisivač mora biti efikasan i lak za korišćenje. Mora Vam olakšati usisavanje prostorija ali i smanjiti potrebu za njima.

Neefikasni usisivači zadržavaju samo najkrupnije čestiće nečistoća. Sve ostale prolaze kroz motor i vraćaju se nazad u prostoriju. To prouzrokuje alergije, zahteva ponovno usisavanje nakon kraćeg vremena i može dovesti do kvara usisivača zbog nagomilanih nečistoća.

Sa druge strane, najbolji usisivači čuvaju Vaše zdravlje, uprošćavaju održavanje stana, izdržljivi su i dugovečni.

Usisivač sa posudom za prašinu možda je najbolje rešenje za Vas. Opet, možda je to usisivač na vodu, štapni ili ručni usisivač, ili klasičan usisivač sa kesom. Ali koji god da je, želite da bude pouzdan i da znate da na njega možete uvek da se oslonite.

Zašto je usisivač sa posudom za prašinu najbolji izbor za Vaš dom?

  • Efikasnije zadržava nečistoće od klasičnog usisivača
  • Smanjuje troškove kupovine kesa
  • Lako se čisti i održava
  • Minimizira podizanje prašine tokom usisavanja

Preporučujemo