Dva u jedan štapni i ručni usisivač - Tria Pro

Usisivač Arnica Tria Pro je 2 u 1 usisivač – štapni i ručni.

Njegova teleskopska cev omogućava da ga tokom usisavanja prilagodimo kako našoj visini, tako i našim potrebama. Dovoljno je da se cev uvuče, a od usisivača odvoji trouglasti nastavak za pod, i u trenutku se usisivač iz štapnog transformiše u ručni.

Jedinstven sistem trostrukog usisavanja obezbeđuje skupljanje prašine sa sve tri strane specijalnog trouglastog nastavka za pod. Zahvaljujući njegovom obliku idealno se čiste i teže dostupna mesta.

Fleksibilan zglob omogućava lakše rukovanje aparatom. Demontažna posuda za prašinu lako se skida i čisti. Odvojivi mikro, kao i HEPA-13 filteri obezbezbeđuju visok stepen filtracije vazduha.

Moćan, lepo dizajniran, kompaktan. Zauzima malo mesta i omogućava uredno odlaganje.

Arnica Tria Pro usisivač-transformer transformisaće Vaš odnos prema usisavanju jer će ga učiniti bržim, efikasnijim, lakšim i prijatnijim.

Akcija!

Podelite

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

2 recenzije za Dva u jedan štapni i ručni usisivač – Tria Pro

  1. Željka Vesić

    Mali ali izuzetno efikasan

  2. Una

    Moram i ja da podelim iskustvo koje imam. Usisivac poseduje vec godinu dana. Moram da ga apsolutno pohvalim. Mali je. Lagan za koriscenje i ono najbitnije odlicno usisava. Ciscenje filtera i posude je veoma jednostavno. Od mene tople preporuke za proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *