Garancija i servis

GARANCIJA I SERVIS

GARANCIJA

Zakonska garancija na sve proizvode u našoj ponudi je 2 (dve) godine, osim ukoliko nije drugačije naznačeno, odnosno potrošna roba nema garantni rok ili ima garantni rok koji može biti manji od 2 (dve) godine.

Ukoliko je garancija na proizvod duža od 2 (dve) godine, to je posebno naznačeno na garantnom listu za dati proizvod.

Obavezujemo se da ćemo u garantnom roku, o svom trošku obezbediti otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji odstupaju od propisanih odnosno deklarisanih karakteristika kvaliteta proizvoda. U slučaju nemogućnosti izvršenja ove obaveze, proizvod ćemo zameniti novim ili vratiti novac.

Garantni period počinje kada kupac primi robu.

SERVIS

U okviru garantnog roka:

Sve fabričke nedostatke i kvarove koji nastanu u garancijskom roku naša kompanija će re[iti besplatno. U slučaju fizičkog oštećenja proizvoda, proizvod ne podleže garanciji. Prilikom slanja proizvoda na servis potrebno je da aparat bude očišćen, takođe uz aparat potrebno je dostaviti i kratak opis kvara i kopiju zaključnice (poruđbenice).

Van garantnog roka:

Ukoliko je istekao garantni rok, naša firma Vam može obezbediti servisiranje i nakon isteka garancije, uz novčanu nadoknadu utvrđenu cenovnim rangom firme.

Za sve informacije o servisiranju, raspoloživost i ceni zamenskih delova, možete se informisati slanjem poruke putem društvenih mreža (Facebook, Instagram) ili putem sajta direktnom porukom našem operateru. Takođe možete pozvati i broj servisa navedenog ispod:

Bela tehnika: 0628862960 (Pon.-Pet. 8-16h)

Mali kućni aparati:  0628862010 (Pon.-Pet. 8-16h)

Imate dodatna pitanja na koja možemo da Vam odgovorimo? Pošaljite nam poruku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Vaš broj telefona

    Vaša poruka