Garancija, servis i rezervni dijelovi

Već više od tri decenije naša kompanija veliki trud ulaže u održavanje odnosa sa postojećim kupcima kroz brigu o proizvodima koje su kupili. Bilo da je to u obliku blagovremenog servisa ili obezbjeđivanja rezervnih dijelova čak i za proizvode koji su povučeni iz prodaje, želimo da naši kupci znaju da će moći da nastave korišćenje naših aparata čak i kada garancija na njih istekne.

Servis i rezervni dijelovi

U OKVIRU GARANTNOG ROKA:

Sve fabričke nedostatke i kvarove koji nastanu u garancijskom roku naša kompanija će riješiti besplatno. U slučaju fizičkog oštećenja proizvoda, proizvod ne podliježe garanciji. Prilikom slanja proizvoda na servis potrebno je da aparat bude očišćen, takođe uz aparat potrebno je dostaviti i kratak opis kvara i kopiju zaključnice (porudžbenice).

VAN GARANTNOG ROKA:

Ukoliko je istekao garantni rok, naša firma Vam može obezbijediti servisiranje i nakon isteka garancije, uz novčanu nadoknadu utvrđenu cjenovnim rangom firme.

Za sve informacije o servisiranju, raspoloživost i cijeni zamenskih dijelova, možete se informisati slanjem poruke putem sajta direktnom porukom našem operateru.

Za opšta pitanja vezana za preuzimanje aparata koji su na servisu možete pozvati naš izložbeno-prodajni salon / servis na: +382 20 672 865.

Imate dodatna pitanja na koja možemo da Vam odgovorimo? Pošaljite nam poruku.

Garancija

Zakonska garancija na sve proizvode u našoj ponudi je 2 (dvije) godine, osim ukoliko nije drugačije naznačeno, odnosno potrošna roba nema garantni rok ili ima garantni rok koji može biti manji od 2 (dvije) godine.

Ukoliko je garancija na proizvod duža od 2 (dvije) godine, to je posebno naznačeno na garantnom listu za dati proizvod.

Obavezujemo se da ćemo u garantnom roku, o svom trošku obezbijediti otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji odstupaju od propisanih odnosno deklarisanih karakteristika kvaliteta proizvoda. U slučaju nemogućnosti izvršenja ove obaveze, proizvod ćemo zamijeniti novim ili vratiti novac.

Garantni period počinje kada kupac primi robu. 

O NAMA

PRODAVNICA

KONTAKT

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unaprijedili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Početna
Prodavnica
0 Lista želja