Aparat za sporo kuvanje 3,5 l - Mini Krčko SC-300 Selection

Sve karakteristike klasičnog aparata za sporo kuvanje u praktičnom i kompaktnom pakovanju za manje i srednje porodice i kuhinje sa ograničenim prostorom. Ali Slow Cooker Mini Krčko SC-300 Selection je mnogo više od toga!

U njemu možete pripremati sva jela kao i u običnom Krčku. Možete kuvati variva, supe, čorbe, paprikaše, gulaše, džemove, zimnicu, sok od paradajza i još mnogo toga. Ukoliko je Krčkova velika keramička posuda prevelika za Vaše potrebe Mini Krčko je idealan za Vas.

Keramička posuda Mini Krčka je zapremine 3,5 litara. Nalazi se u metalnom kućištu na kojem birate odgovarajući program rada i poklapa se tokom kuvanja vatrostalnim staklenim poklopcem. Ima sopstveni kabal kojim se direktno priključuje na izvor napajanja i ne zavisi od slobodnog mesta na ringli.

Hrana se u Mini Krčku kuva ispod ili na samoj granici ključanja. Zbog toga je kuvanje duže ali i mnogo zdravije. Ovakvim tradicionalnim načinom kuvanja – takozvanim krčkanjem – oslobađa se pun ukus namirnica ali i čuvaju hranljivi sastojci. Pojedini nutricienti, kao što je vitamin C, osetljivi su na visoke temperature i zbog toga im mnogo više odgovaraju niže temperature aparata za sporo kuvanje.

Mini Krčko omogućiće Vam da se hranite zdravije, izuzetno je efikasan tako da će Vam uštedeti i električnu energiju, i više od svega, značajno će Vam olakšati kuvanje.

Ne postoji ništa lepše od toplog, gotovog ručka koji Vas čeka primamljiv i mirisan kada se umorni vratite sa posla, spreman da odmah bude poslužen. Mini Krčko pružiće Vam upravo to!


Zapremina

Snaga

Keramička posuda

Kućište od INOX-a

Stakleni poklopac

Drška hladna na dodir

Tri režima rada

Zaštita od pregrevanja

Podelite

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

1 recenzija za Aparat za sporo kuvanje 3,5 l – Mini Krčko SC-300 Selection

  1. Jovana Gavrilović

    odličan je za kuvanje bilo koje namirnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *